top of page

Maretakken bestellen

Voor bestellingen en meer informatie kunt u contact opnemen met:

Suzanne Nouwens - 06-51075905 - info@maretakkenkwekerij.nl 


Plaats hier uw bestelling per email of stuur een Whatsapp/ SMS.

Wij houden van een persoonlijke benadering en zodoende kunt u evt. specifieke wensen aan ons doorgeven. 

KLIK OP DE FOTO VOOR ALLE INFORMATIE

Bestel- en verzendinformatie:

U kunt uw bestelling doorgeven per email / Whatsapp / SMS waarna de betaalgegevens worden toegezonden. Na betaling wordt het pakket verstuurd. Wilt u iemand verrassen met een bosje maretakken of een krans? Geef het adres van deze speciale persoon aan ons door en wij regelen de rest. 

Verzendkosten per pakket (tot 10 kg):

* NL €6,75

* BE €13,-

Wij verzenden van dinsdag t/m donderdag i.v.m. de versheid van de maretakken.

Maretakken dragen in het winterseizoen witte bessen (van ca begin november). In deze periode blijf de maretak als snijgroen zo'n 4-6 weken mooi (vooral bij buitentemperatuur), binnen zal de maretak iets eerder indrogen, maar blijft z'n charme behouden. De bosjes maretakken en kransen zijn af te halen van de kwekerij, zie openingstijden, of te verzenden. 

Tijdens onze openingstijden hebben we een voorraad maretakken, kransen en toeven gereed liggen. Wilt u zeker zijn van een bepaalde krans tijdens uw bezoek aan ons, dan raden we aan om deze vooraf te bestellen. 

  • Het kan zijn dat de geleverde maretakken afwijken van de bovenstaande foto's. De maretak is een natuurproduct waardoor vorm en kleur nooit exact hetzelfde zijn.
  • Omdat de kransen handwerk zijn en het materiaal niet altijd gelijk is, kunnen de kransen enigszins verschillen met de getoonde foto's. 
  • Omdat de maretakken vers geoogst worden na bestelling en beperkt houdbaar zijn, is retourneren niet mogelijk. 
  • Wij verzorgen en verzenden onze producten met veel zorg. Neem bij vragen, onduidelijkheden, ontvangstproblemen a.u.b. contact met ons op.
bottom of page