top of page

Maretakken en kransen bestellen

Klik op de foto's voor meer informatie.

Bestel- en verzendinformatie:


Voor bestellingen en meer informatie kunt u contact opnemen met:

Suzanne Nouwens - 06-51075905 - info@maretakkenkwekerij.nl

U kunt uw bestelling doorgeven per email / Whatsapp / SMS waarna de betaalgegevens worden toegezonden. Na betaling wordt het pakket verstuurd. Wilt u iemand verrassen met een bosje maretakken of een krans? Geef het adres van deze speciale persoon aan ons door en wij regelen de rest. 

Wij houden van een persoonlijke benadering i.p.v. een webshop, zodoende kunt u evt. specifieke wensen (bijvoorbeeld verzendmoment) aan ons doorgeven. 

Verzendkosten per pakket (tot 10 kg):

* NL €6,95

* BE €13,-

Grotere bossen of eventueel bollen in overleg mogelijk. Deze zijn afhankelijk van de maat en het gewicht te verzenden en anders af te halen van de kwekerij. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Wij verzenden van dinsdag t/m donderdag i.v.m. de versheid van de maretakken.

Maretakken dragen in het winterseizoen witte bessen (van ca begin november). In deze periode blijf de maretak als snijgroen zo'n 4-6 weken mooi (vooral bij buitentemperatuur), binnen zal de maretak iets eerder indrogen, maar blijft z'n charme behouden. De bosjes maretakken en kransen zijn af te halen van de kwekerij, zie openingstijden, of te verzenden. 

Tijdens onze openingstijden hebben we een voorraad maretakken, kransen en toeven gereed liggen. Wilt u zeker zijn van een bepaalde krans en/of bosje tijdens uw bezoek aan ons, dan raden we aan om deze vooraf te bestellen. 

  • Het kan zijn dat de geleverde maretakken afwijken van de bovenstaande foto's. De maretak is een natuurproduct waardoor vorm en kleur nooit exact hetzelfde zijn.
  • Omdat de kransen handwerk zijn en het materiaal niet altijd gelijk is, kunnen de kransen enigszins verschillen met de getoonde foto's. 
  • Omdat de maretakken vers geoogst worden na bestelling en beperkt houdbaar zijn, is retourneren niet mogelijk. 
  • Wij verzorgen en verzenden onze producten met veel zorg. Neem bij vragen, onduidelijkheden, ontvangstproblemen a.u.b. contact met ons op.
bottom of page